Te koop: Omega Paw Roll 'n clean kattenbak

Het Omega Paw zelfreinigende kattentoilet is snel, makkelijk en hygiŽnisch.
- Het Omega Paw zelfreinigende kattentoilet is een verbazingwekkende uitvinding die al je problemen met kattenuitwerpselen op een eenvoudige en efficiŽnte manier oplost.
- Een rooster binnenin het Omega Paw zelfreinigend kattentoilet sorteert het afval in een uitneembare lade.
- Gedaan met het opscheppen van uitwerpselen! Geen vervelende of vieze stukjes om te verwijderen, te transporteren of op te bergen. Overdekt voor privacy; geen stof en geurtjes meer. Geen contact met vuil kattengrit en geen schopjes meer!
Schoonmaken van het kattentoilet is nu makkelijker dan ooit!Kosten: Vaste prijs € 39,95Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Omega Paw Roll \'n clean kattenbak

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:03-10-2013 om 20:45u
Door:Jochen van Erp
Bekeken door: 4872 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 4 vragen gesteld
Woonplaats:Asten
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 39,95
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.